Nombre de documents archivés : 3.
Article
Noisette, Fanny ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9672-2870, Calosi, Piero ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3378-2603, Madeira, Diana, Chemel, Mathilde, Menu-Courey, Kayla, Piedalue, Sarah, Gurney-Smith, Helen, Daoud, Dounia et Azetsu-Scott, Kumiko
(2021).
Tolerant Larvae and Sensitive Juveniles: Integrating Metabolomics and Whole-Organism Responses to Define Life-Stage Specific Sensitivity to Ocean Acidification in the American Lobster.
Metabolites, 11
(584).
Chemel, Mathilde, Noisette, Fanny ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9672-2870, Chabot, Denis, Guscelli, Ella, Leclerc, Luc et Calosi, Piero ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3378-2603
(2020).
Good News — Bad News: Combined Ocean Change Drivers Decrease Survival but Have No Negative Impact on Nutritional Value and Organoleptic Quality of the Northern Shrimp.
Frontiers in Marine Science, 7
(611).
Thèse ou mémoire de l'UQAR
Chemel, Mathilde
(2019).
Effets combinés du réchauffement, de l'acidification des océans et de l'hypoxie sur la valeur énergétique et les qualités nutritionnelle et organoleptique de la crevette nordique (Pandalus borealis) dans l'estuaire du Saint-Laurent.
Mémoire.
Rimouski, Québec, Université du Québec à Rimouski, Département de biologie, chimie et géographie, 121 p.
Cette liste a été générée le Sat Dec 21 04:10:31 2024 EST.