Documents quand l'auteur/autrice est "Chemel, Mathilde"
Noisette, Fanny ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9672-2870, Calosi, Piero
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3378-2603, Madeira, Diana, Chemel, Mathilde, Menu-Courey, Kayla, Piedalue, Sarah, Gurney-Smith, Helen, Daoud, Dounia et Azetsu-Scott, Kumiko
(2021).
Tolerant Larvae and Sensitive Juveniles: Integrating Metabolomics and Whole-Organism Responses to Define Life-Stage Specific Sensitivity to Ocean Acidification in the American Lobster.
Metabolites, 11
(584).
Chemel, Mathilde, Noisette, Fanny ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9672-2870, Chabot, Denis, Guscelli, Ella, Leclerc, Luc et Calosi, Piero
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3378-2603
(2020).
Good News — Bad News: Combined Ocean Change Drivers Decrease Survival but Have No Negative Impact on Nutritional Value and Organoleptic Quality of the Northern Shrimp.
Frontiers in Marine Science, 7
(611).
Chemel, Mathilde (2019). Effets combinés du réchauffement, de l'acidification des océans et de l'hypoxie sur la valeur énergétique et les qualités nutritionnelle et organoleptique de la crevette nordique (Pandalus borealis) dans l'estuaire du Saint-Laurent. Mémoire. Rimouski, Québec, Université du Québec à Rimouski, Département de biologie, chimie et géographie, 121 p.